Tapahtumat

Rauhala-klubin tapahtumat koostuvat pääosin rennoista kokoontumisista yhdistysten jäsenten kesken, joissa pääsee vaihtamaan kuulumia. Usein Oulun yliopiston ylioppilaskunnan OYY:n nykyiset toimijat ovat kutsuttuina. Järjestämme voimavarojemme puitteissa muuta toimintaa ja tapahtumia OYY:n entisille ja nykyisille toimijoille. Syksyllä 2015 järjestimme ensinmäistä kertaa alumni-tapaamisen Helsingissä, ja nykyään yritysvierailuilla pyritään käymään pari kertaa vuodessa, vuorotellen Oulussa ja Helsingissä. Lisäksi toimintaan kuuluu tietysti yhdistystoiminnan edellyttämät kokoontumiset, kuten yhdityksen vuosikokous touko-kesäkuussa.

Ylioppilaskunnan perustamispäivä

OYY:n perustamispäivä on 15.10. Rauhala-klubilla on ollut tapana järjestää OYY-alumni-ilta sen läheisyydessä.

OYY-alumni-ilta on tilaisuus, joka yhdistää ylioppilaskuntamme toimijat eri vuosikymmeniltä.  Tavoitteenamme on, että illan aikana entiset ylioppilaskuntatoimijat tasavuosikymmenten takaa kohtaisivat nykytoimijat ja ajatuksia OYY:n historiasta ja tulevaisuudesta voitaisiin jalostaa entistä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi ylioppilaskunta- ja opiskelijatoiminnaksi.

Vuosittain ylioppilaskunnan perustamispäivän läheisyydessä pidettävässä tilaisuudessa käsitellään erilaisia teemoja ja pohditaan ylioppilaskunnan yhteiskunnallista roolia ja asemaa.

Ylioppilaskunnan vuosijuhlat ANNOS

OYY juhlii vuosijuhliaan perinteisesti helmikuun viimeisenä viikonloppuna. Yhdistyksellämme on ollut tapana järjestää oma cocktail-tilaisuutensa juhlia ennen tai muu kokoontuminen edeltävänä iltana. Tapahtumaa on vietetty aikaisemmin mm, viinimaistelun ja pubivisan merkeissä. Lisää tietoa Annos-vuosijuhlasta saat TÄÄLTÄ.

Oulun yliopiston alumnijuhla

Rauhala-klubi  järjestää Oulun yliopiston alumnijuhlan yhteydessä perinteisesti oman tapaamisensa. Oulun yliopiston alumnijuhlaa vietetään Snellmanin päivän yhteydessä, joka on toukokuussa. Lisäksi yhdistyksemme on mukana vaikuttamassa päivän ohjelmaan ollen mukana Vuoden Opiskelijan valinnassa.