Kutsu OYY-alumni-iltaan 2016

Rauhala-klubi ry kutsuu Sinut ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumni-iltaan lauantaina 15.10.2016 klo 18.00 − ylioppilaskuntamme perustamisen vuosipäivänä. Tapahtumapaikkana on Uniresta Oy:n ravintola Hilikku (os. Kasarmintie 8 H, 90130 Oulu.)

OYY-alumni-ilta on tilaisuus, joka yhdistää ylioppilaskuntamme toimijat eri vuosikymmeniltä.  Tavoitteenamme on, että illan aikana entiset ylioppilaskuntatoimijat tasavuosikymmenten takaa kohtaisivat nykytoimijat ja ajatuksia OYY:n historiasta ja tulevaisuudesta voitaisiin jalostaa entistä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi ylioppilaskunta- ja opiskelijatoiminnaksi.

Vuosittain ylioppilaskunnan perustamispäivän läheisyydessä pidettävässä tilaisuudessa käsitellään erilaisia teemoja ja pohditaan ylioppilaskunnan yhteiskunnallista roolia ja asemaa. Nyt käsiteltävänä teemana on kulttuuri – niin ylioppilaskunnan piirissä kuin Oulussa. Muistele siis jo valmiiksi, millaista OYY:n kulttuuritoiminta aikanasi oli ja millaisia hauskoja tai erikoisiakin sattumuksia osui kohdallesi. Voit halutessasi jakaa tilaisuudessa muistosi muiden kanssa. Aikaa on varattu kulttuurimuisteloiden lisäksi myös muulle tarinoinnille.

Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumiset 7.10. mennessä. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Tervetuloa mukaan ylioppilaskuntamme alumnitoimintaan!

Oulussa 23.9.2016

Samira Fahim

Hallituksen puheenjohtaja

Rauhala-klubi ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s