Toimintasuunnitelma 2011 – 2012

Rauhala-klubi ry:n yleiskokouksessa käsitelty toimintasuunnitelma 2011–2012

Yhdistyksen tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, kannustaa ja tukea Oulun yliopiston ylioppilaskunnan tarkoituksen toteutumista, oululaista ylioppilaskuntatoimintaa ja Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa toimineiden henkilöiden verkostoitumista. Yhdistys pyrkii toiminnallaan myös turvaamaan ja säilyttämään Oulun yliopiston ylioppilaskuntaan ja siinä toimineisiin henkilöihin liittyvää muistitietoa, tieto-taitoa sekä materiaalia.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ylioppilaskuntatoiminnasta, järjestää koulutus-, ja keskustelutilaisuuksia sekä muita tapahtumia. Yhdistys voi harjoittaa tiedotustoimintaa, järjestää tutustumis- ja opintomatkoja jäsenistölleen sekä kustantaa ja levittää ylioppilaskuntatoimintaan liittyvää kirjallisuutta ja muuta aineistoa. Yhdistys kasvattaa ja kouluttaa Oulun yliopiston ylioppilaskunnan uusia toimijoita vastuulliseen ja vaikuttavaan ylioppilaskuntatoimintaan.

Toiminnan vakiinnuttamisen kausi

Rauhala-klubi on perustettu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlaviikolla 2010 ja yhdistyksen ensimmäistä toimintakautta 2010–2011 leimasi vahvasti toiminnan käynnistäminen sekä jäsen- ja toimijarekrytointi. Myös toimintakausi 2011–2012 jatkuu toiminnan käynnistämisen ja vakiinnuttamisen merkeissä.

Tietoa yhdistyksestä pyritään levittämään aktiivisesti ylioppilaskunnan entisten toimijoiden keskuudessa. Jäseniksi hyväksytään ylioppilaskunnan puheenjohtajina, varapuheenjohtajina, hallituksen jäseninä, työntekijöinä sekä edustajiston jäseninä toimineita henkilöitä, joita lähestytään vuoden kuluessa mahdollisimman kattavasti.

Kannatusjäseniksi ovat liittyneet Oulun ylioppilasapu ry, Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Oulun yliopistoseura ry, Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sekä Uniresta Oy. Yhdistyksen kannatusjäsenyyden markkinointia jatketaan edelleen keskeisille yhteistyötahoille.

Rauhala-klubille luodaan vuoden aikana oma internetsivusto. Yhdistyksellä toimii oma ryhmä (Rauhala-klubi) Oulun yliopiston alumniverkostossa (http://alumni.oulu.fi) ja Facebookissa.

Vuosittain kolme päätapahtumaa

Rauhala-klubin toiminta rakentuu pitkälti ylioppilaskunnan kanssa yhteistyössä harjoitettavalle alumnitoiminnalle ja -tapahtumille. Vuosittain järjestetään pääsääntöisesti kolme jäsenistölle ja ylioppilaskunnalle suunnattua tapahtumaa. Yhteistyötä tehdään myös Oulun yliopiston alumnikoordinaattorin sekä Oulun yliopistoseuran kanssa.

Ylioppilaskunnan perustamiskokouksen vuosipäivänä lauantaina 15.10. järjestetään 10-vuotisalumnitapaaminen, johon kutsutaan 10, 20, 30, 40 ja 50 vuotta sitten ylioppilaskunnan toiminnassa aktiivisina olleita sekä Rauhala-klubin jäsenet.

Ylioppilaskunnan vuosijuhlaviikolla järjestetään entisten toimijoiden ja ylioppilaskunnan nykyisten toimijoiden tapaaminen.

Yhdistyksen vuosikokous ja entisten toimijoiden tapaaminen järjestetään Oulun yliopistopäivän yhteydessä toukokuussa. Yliopistopäivän alumnijuhlassa julkistetaan vuoden alumnin ohella vuoden opiskelija, jonka yliopistoseura nimeää Rauhala-klubin esityksestä.

Mentorointi

Rauhala-klubin toimijoiden voimin käynnistetään ylioppilaskunnan hallituksen jäsenten mentorointi, jota on suunniteltu jo toimintakaudella 2010–2011. Tarkoituksena on tukea ylioppilaskunnan nykytoimijoita tehtävässään kasvamisessa ja suoriutumisessa sekä jakaa tietoa, kokemuksia ja suhteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s