Vuosikokous ja Flooran päivän alumnicocktailit 13.5.2013

Oulun yliopistopäivä 7.5.2013

Perinteikästä Oulun yliopistopäivää ja Alumnijuhlaa vietetään jälleen ensi viikon tiistaina 7.5.2013. Aiemmin totutusta poiketen, Rauhala-klubi ry kokoontuu sääntömääräiseen vuosikokoukseensa vasta seuraavan viikon maanantaina 13.5.2013 klo 18:00 alkaen. Oulun yliopistopäivän alumnijuhlan ohjelman löydätte täältä.

Vuosikokous ja Flooran päivän OYY-alumnicocktailit 13.5.2013

Rauhala-klubi ry:n vuosikokous pidetään Flooran päivänä, maanantaina 13.5.2013 klo 18:00 alkaen Oulun yliopiston ylioppilaskunnan uusissa toimitiloissa Oulun yliopistolla. Kokouspaikalle pääsee yliopiston Väylää pitkin, mm. ovista X1 ja X. Vanhemmat opiskelijat muistavat tilat entisenä kielikeskuksena ja ennen 2000-lukua tiloissa toimi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS. Kampuskartassa ylioppilaskunta on merkitty tunnuksella ”2a”.

Rauhala-klubin vuosikokouksen jälkeen on cocktailtarjoilua sekä ylioppilaskunnan uusien toimitilojen esittely. Tarjoiluja varten pyydän ilmoittamaan osallistumisesta ja mahdollisista erityisruokavalioista perjantaihin 10.5.2013 mennessä.

Rauhala-klubi ry:n vuosikokousmateriaalit on toimitettu jäsenille sähköpostitse 5.5.2013.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s