Rauhala-klubin vuosikokous pe 6.6.2014 klo 16:15

Rauhala-klubi ry:n vuosikokous pidetään perjantaina 6.6.2014 klo 16:15 alkaen Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimistolla Oulun yliopistolla. Kokouspaikalle pääsee yliopiston Väylää pitkin, mm. ovista X1 ja X. Vanhemmat opiskelijat muistavat tilat entisenä kielikeskuksena ja 2000-luvun alkuun saakka tiloissa toimi Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS. Linkin takaa avautuvassa kartassa ylioppilaskunta on merkitty tunnuksella ”2a”.

Click to access Linnanmaa_2012_suomi.pdf

Rauhala-klubin vuosikokouksen jälkeen on cocktailtarjoilua sekä ylioppilaskunnan uusien toimitilojen esittely. Tarjoiluja varten pyydän ilmoittamaan osallistumisesta ja mahdollisista erityisruokavalioista keskiviikkoon 4.6.2014 mennessä sähköpostitse (wille.leppamakiPOISTA@iki.fi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s