OYY-alumni – Lähde mukaan Oulun yliopiston varainhankintakampanjaan!

OY-teelahjoitus_web_2

Kesällä Rauhala-klubin vuosikokouksessa pohdimme ylioppilaskunnan, yliopiston edustajan ja OYY-alumnien kanssa, miten OYY:n entiset toimijat voivat olla mukana Oulun yliopiston meneillään olevassa varainhankinta-kampanjassa. Viesti oli selkeä: OYY-alumnit haluavat olla vahvasti mukana tukemassa Oulun yliopistoa varainhankintatavoitteessa. Siitä syystä päätimme haastaa kaikki OYY-alumnin mukaan kampanjaan.

Oulun yliopisto kerää varoja vuosina 2014–2017 varainhankintakampanjansa kautta. Tule kasvamaan kanssamme –kampanjalla yliopisto haluaa viestiä tieteen ja perustutkimuksen merkitystä tulevaisuuden kasvun ja hyvinvoinnin rakentajana sekä luoda tieteelle lahjoittamisen kulttuuria alumnien ja suuren yleisön keskuudessa. Oulun yliopisto käyttää lahjoitusten kautta saamansa lahjoituspääoman ja sijoitusvarojen tuoton yliopiston strategian kannalta keskeisiin kehittämiskohteisiin. Varainhankinnan tuotoilla yliopisto toteuttaa avainrekrytointeja, uudistaa tutkimus- ja oppimisympäristöjä, edistää opiskelijoiden ja tutkijoiden kansainvälistä liikkuvuutta sekä vahvistaa yrittäjyyttä ja innovaatiotoimintaa.

Lahjoituskampanjan aikana jokainen lahjoitettu euro tuo yliopistolle neljä euroa valtion vastinrahoituksen kautta. Kannustamme Sinua osallistumaan joko lahjoita.oulu.fi -sivuston kautta tai suoraan tilille FI08 8119 9710 0170 23. Lahjoitettavan summan voit päättää itse. Osallistuaksesi OYY-alumnien yhteiseen keräyspottiin, kirjoita tekstikenttään viitteeksi Rauhala15 sekä oma nimesi.

Rauhala-klubilaisten, vanhojen puheenjohtajien ja vanhojen sihteerien yhteinen osuus keräystuotosta julkistetaan Oulun yliopiston varainhankintagaalassa perjantaina 6. marraskuuta, joten osallistuminen keräykseen Oulun yliopiston hyväksi on ajankohtaista juuri nyt. Gaalaan ehdit mukaan ilmoittautumalla tästä 23.10. mennessä.

Edit: Rauhala-klubin keräystä on jatkettu vuoden 2015 loppuun asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s