Ilmoittaudu mukaan alumni-iltaan!

OYY:n puheenjohtajat, hallituksen jäsenet ja työntekijät vuosilta 1967, -77, -87, -97, 2007, OYY:n puheenjohtajisto, hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, edustajistoryhmien vetäjät sekä Rauhala-klubi ry:n jäsenet.

KUTSU OYY-ALUMNI-ILTAAN

Rauhala-klubi ry kutsuu Sinut ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumni-iltaan lauantaina 14.10.2017 klo 18.00 ylioppilaskuntamme perustamisen 57. vuoden vuosipäivän aattona. Tapahtumapaikkana on Uniresta Oy:n Health to Organic Café & Deli (os. Uusikatu 26, 9010 Oulu.)

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta 10.10.2017 mennessä tai puhelimitse Rauhala-klubi ry:n puheenjohtaja Samira Fahimille (p. 040 848 6326).

OYY-alumni-ilta on tilaisuus, joka yhdistää ylioppilaskuntamme toimijat eri vuosikymmeniltä.  Tavoitteenamme on, että illan aikana entiset ylioppilaskuntatoimijat tasavuosikymmenten takaa kohtaisivat nykytoimijat ja ajatuksia ylioppilaskunnan historiasta ja tulevaisuudesta voitaisiin jalostaa entistä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi ylioppilaskunta- ja opiskelijatoiminnaksi. Vuosittain ylioppilaskunnan perustamispäivän läheisyydessä pidettävässä tilaisuudessa käsitellään erilaisia teemoja ja pohditaan ylioppilaskunnan yhteiskunnallista roolia ja asemaa. Nyt käsiteltävänä teemana on poliittinen vaikuttaminen ja edunvalvonta ylioppilaskunnassa vuosikymmenten varrella.

 

OYY-ALUMNI-ILLAN OHJELMA

Entisten ja nykyisten toimijoiden tapaaminen pidetään klo 18 alkaen Uniresta Oy:n Health to Organic Café & Delissä (os. Uusikatu 26, 9010 Oulu.)

Tervetulosanat
Rauhala-klubi ry:n puheenjohtaja Samira Fahim
Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvist

Unirestan terveiset
Health to Organicin ravintolapäällikkö Maija Männikkö

Politiikkaa ylioppilaskunnassa
Alustuksia ja keskustelua

Buffettarjoilu

Ylioppilaskuntakokemuksia ja -näkemyksiä vuosikymmenten takaa
Toimijat eri vuosikymmeniltä

Tervetuloa mukaan ylioppilaskuntamme alumnitoimintaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s