Rauhala-klubin alumni-ilta 20.10.2018

OYY:n puheenjohtajat, hallituksen jäsenet ja työntekijät vuosilta 1968, -78, -88, -98, 2008, OYY:n puheenjohtajisto, hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, edustajistoryhmien vetäjät sekä Rauhala-klubi ry:n jäsenet.

KUTSU ALUMNI-ILTAAN

Rauhala-klubin alumni-ilta la 20.10.2018

Rauhala-klubi ry kutsuu Sinut ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumni-iltaan lauantaina 20.10.2018 klo 18. Tapahtumapaikkana on Juhlatalo Rauhalan kummituskabinetti (os. Mannenkatu 4, 90130 Oulu).

OYY-alumni-ilta on tilaisuus, joka yhdistää ylioppilaskuntamme toimijat eri vuosikymmeniltä. Tavoitteenamme on, että illan aikana entiset ylioppilaskuntatoimijat tasavuosikymmenten takaa kohtaisivat nykytoimijat ja ajatuksia ylioppilaskunnan historiasta ja tulevaisuudesta voitaisiin jalostaa entistä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi ylioppilaskunta- ja opiskelijatoiminnaksi.

Vuosittain ylioppilaskunnan perustamispäivän läheisyydessä pidettävässä tilaisuudessa käsitellään erilaisia teemoja ja pohditaan ylioppilaskunnan yhteiskunnallista roolia ja asemaa. Nyt käsiteltävänä teemana on Kampushyppely – the long story eli Oulun yliopiston seikkailu ympäri kaupunkia sijainneista pienistä yksiköistä kohti isompia yhteisiä kampuskokonaisuuksia. Miten erillään ja myöhemmin yhdessä oleminen on vaikuttanut opiskelijatoimintaan ja yhteishenkeen? Kuinka eri aikojen toimijat ovat tämän kokeneet? Millä mielellä ylioppilaskunnassa odotetaan tulevaa OAMK:n muuttoa Linnanmaalle? Mitä voidaan oppia menneestä? Alustajina keskustelussa toimivat professori, koulutusrehtori Helka-Liisa Hentilä sekä OYY:n hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen.

Ilmoittauduthan mukaan ma 15.10.2018 klo 14 mennessä tämän lomakkeen kautta.

Ennen varsinaista alumni-iltaa, klo 16.30 alkaen pidämme Rauhala-klubin vuosikokouksen samassa tilassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ylioppilaskuntamme alumnitoimintaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s