OYY-alumni-ilta 2016

Rauhala-klubin alumni-iltaa vietetään lauantaina 15.10.2016 klo 18 ravintola Hilikussa (os. Kasarmintie 8 H, 9010 Oulu).

OYY-alumni-ilta on tilaisuus, joka yhdistää ylioppilaskuntamme toimijat eri vuosikymmeniltä.  Tavoitteenamme on, että illan aikana entiset ylioppilaskuntatoimijat tasavuosikymmenten takaa kohtaisivat nykytoimijat ja ajatuksia OYY:n historiasta ja tulevaisuudesta voitaisiin jalostaa entistä vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi ylioppilaskunta- ja opiskelijatoiminnaksi.

Vuosittain ylioppilaskunnan perustamispäivän läheisyydessä pidettävässä tilaisuudessa käsitellään erilaisia teemoja ja pohditaan ylioppilaskunnan yhteiskunnallista roolia ja asemaa. Nyt käsiteltävänä teemana on kulttuuri – niin ylioppilaskunnan piirissä kuin Oulussa. Muistele siis jo valmiiksi, millaista OYY:n kulttuuritoiminta aikanasi oli ja millaisia hauskoja tai erikoisiakin sattumuksia osui kohdallesi. Voit halutessasi jakaa tilaisuudessa muistosi muiden kanssa. Aikaa on varattu kulttuurimuisteloiden lisäksi myös muulle tarinoinnille.

Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittautumiset 7.10. mennessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s