Rauhala-klubi etsii Vuoden Opiskelijaa / Rauhala-klubi is looking for the Student of the Year

(In English below)

Tiedätkö opiskelijan, joka ansaitsee tunnustusta? Joku joka vapaa-ajallaan on saanut aikaan yliopistoyhteisöä parantavia asioita ja jonka opinnot etenevät? Ja jonka tilille mahtuu ylimääräistä rahaa?

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan entisten toimijoiden alumniyhdistys Rauhala-klubi ry pyytää opiskelijajärjestöiltä esityksiä Vuoden Opiskelijaksi perjantaihin 5.4.2019 klo 16 mennessä.

Vuoden Opiskelija julkistetaan Oulun yliopistopäivänä toukokuun 13. päivä 2019. Vuodesta 2011 lähtien Oulun yliopistopäivänä on julkistettu vuoden alumnin ohella myös Vuoden Opiskelija, jonka Oulun yliopistoseura ry nimeää Rauhala-klubi ry:n esityksestä. Vuoden Opiskelija palkitaan merkittävän suuruisella stipendillä.

Opiskelijajärjestöt voivat tehdä lopullisen ehdotuksen Rauhala-klubi ry:lle Vuoden Opiskelijasta. Toivomme runsasta keskustelua aiheesta, ja opiskelijat voivat tehdä esityksiä ja ehdotuksia omille järjestöilleen.

Vuoden Opiskelijan valinnan kriteerinä on
– opiskeluaikana osoitettu aktiivisuus opiskelijoiden ja yliopistoyhteisön hyväksi sekä
– opintojen hyvä etenemistahti.

Vuoden Opiskelija innostaa, edistää yhteisöllisyyttä ja motivoi ihmisiä tekemisellään.  Vuoden Opiskelija on hyvä tyyppi, mutta myös tekijä niin opiskeluissaan kuin vapaa-ajallaan. Hänellä voi olla kokemusta esimerkiksi opiskelijalähtöisen toiminnan käynnistämisestä tai pyörittämisestä, opiskelijajärjestön uudelleenherättämisestä tai muusta erityisestä toiminnasta järjestöissä tai yliopistolla.

Vuoden opiskelijaksi nimettävän henkilön tulee olla perustutkinto-opiskelija eli hän suorittaa joko kandidaatin tutkintoa, maisterin tutkintoa, DI-tutkintoa tai lääketieteen lisensiaatin tutkintoa. Esitettävä henkilö ei voi olla ylioppilaskunnan hallituksen jäsen tai toimihenkilö eikä yliopiston ylimpien päätöksentekoelinten jäsen.

Perustellut esitykset ja esitetyn henkilön ansioluettelo sekä opintosuoritusote (pdf-tiedostoina, epävirallinen WebOodista ladattu opintosuoritusote riittää, se on pyydettävä esitetyltä henkilöltä) tulee toimittaa 5.4.2019 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen samira.fahim@gmail.com

Rauhala-klubi säilyttää hakemuksia liitteineen 13.5.2019 saakka. Tämän jälkeen hakemukset ja liitteet poistetaan. Tietoja käytetään ainoastaan Vuoden Opiskelija -palkintoa varten.

Lisätietoja: samira.fahim@gmail.com

——————-

Do you know a student who deserves to be acknowledged? Someone who has actively been making a change for the university community? Someone who is successful in their studies? And who can fit some extra euros on their bank account?

Rauhala-klubi, the alumni club for former Student Union actives is asking for nominations for candidates for the Student of the Year award. The deadline is 5th of April 2019 at 4 PM.

University of Oulu Day will be held this year on 13th of May where the Student of the Year is also revealed. The first award of the Student of the Year was nominated In 2011. This is named by the Oulun Yliopistoseura on recommendation of the Rauhala-klubi.

Rauhala-klubi is therefore asking for suggestions for Student of the Year from student organisations. The Student of the Year will be awarded a great stipend.

The student is expected to
– have been active in making a change for the better for students and
– have advanced well in their studies
– motivate people

The student can also have experience in starting or running a student organisation.

The student must be a BA or MA level student. The student cannot be a member of the board or other worker of the Student Union nor a member in an upper decision-making body of the University.

We expect the Student of the Year to be an inspiring, creative motivator in the student community. He or she will have, for example, experience in initiating student-centred activities, restarting a student organisation or other special service or activity in a student organisation or at the university.

Proposals, CVs and Transcript of Records (the unofficial Transcript from WebOodi is suitable, must be asked from the person) should be sent by 5th of April 2019 at 4 PM by email to samira.fahim@gmail.com

Rauhala-klubi will keep the applications and their attachments until 13th of May 2019. After that the documents will be disposed of. The information is only used for making the recommendation about the Student of the Year award for the Oulun Yliopistoseura.

For more information, contact samira.fahim@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s